Billy Jean, de Michael Jackson

Aprofitant la cançó que treballen els alumnes de 6è, enllacem un vídeo a la primera actuació coneguda de Michael Jackson ballant el seu famós “moonwalk”. Es tracta de la cançó Billy Jean, famosa i versionada moltíssimes vegades per diversos artistes.

michael-jackson-orb

Molt més tard, en una entrevista, parlaría d’aquella primera actuació, dels nervis que va passar i de la tristesa que va sentir al sortir de l’escenari, ja que li va parèixer que no havia fet una bona actuació. És estrany escoltar-li aquestes declaracions després de la qualitat musical que demostrava, ja siga vocalment o amb el ball. Cal considerar, però, la duresa de la disciplina que tenia a casa a l’hora d’assajar quan era petit. Ell i els seus germans es passaven moltes hores perfeccionant veu i cos sota els ulls del seu pare, possiblement per això Michael sempre va sentir la necessitat de reviure una infantesa perduda.

Aquí teniu el vídeo:

Capbussant-nos per youtube, podem trobar versions tan bones com la següent, del noi de Corea del Sud Sungha Jung. Té 15 anys i el seu somni és ser guitarrista professional.

 

I per últim, deixem el flash mob de la cançó Beat It, que es va fer a una plaça d’Estocolm, com a homenatge poc després de la seva mort:

One thought on “Billy Jean, de Michael Jackson

  1. Pingback: Sant Jordi es modernitza | Aula de Música

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>