Cronologia del rock

Navegant per la xarxa he trobat aquesta curiosa cronologia del rock. Ja vam trobar una idea pareguda en una altra pàgina, però en aquella no es parla exclusivament de rock, sino de tots els gèneres del segle XX i XXI, i a més allí està en forma de núvols de paraules.

Aquí la informació està ordenada cronològicament i a més s’estableixen relacions entre uns gèneres i altres, el que ens permet veure d’on ve cada rama d’aquest tipus de música. Això sí, si arribeu a 1960-70-80, durant aquestes dècades hi ha un autèntic entramat de relacions entre subgèneres del rock que és pràcticament impossible seguir.

Malgrat que és un poc enrevessat veure d’un sol cop de vista la gran producció de música que del segle XX i XXI (les línies del temps són molt aclaridores per a la música de fa més de 70 anys, però des de llavors, els gèneres augmenten exponencialment), no deixa de ser interessant per als alumnes de 6è, que aquest trimestre abordaran dos gèneres tan importants com el jazz i el rock.

Cronologia del rock

Vía: Scoop.it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>