Llibres d’instruments: infantil i cicle inicial

Atenció als llibres de les famílies d’instruments que farem servir des de setembre! Hem elaborat tres llibres d’instruments (corda, vent i percussió) per tal que facin servei a l’aula de música com a material de consulta o de treball. Us adonareu que és material per a Infantil o bé cicle inicial de Primària, però el utilitzarem també per a recolzament a cicle mitjà, que és quan comencen els alumnes a treballar d’una manera més tècnica els instruments musicals.

El de percussió encara no està preparat, però ací us deixo el de corda i el de vent per a què els tingueu a l’abast també digitalment:

Descàrrega: llibreinfantilvent

Descàrrega: llibreinfantilcorda

La idea de fer aquests llibres me la van donar les mestres d’infantil de l’escola, així que és a elles a qui he de donar les gràcies. Tenen un munt de bones idees i un ventall de recursos fantàstic, del qual sempre podem prendre exemple els altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>