Un tastet de Sant Jordi

Com ja sabeu, dimecres passat, dia 23 d’abril, vam celebrar a l’escola Ferreries la diada de Sant Jordi. Cal dir que va resultar tot un èxit! Vull felicitar a tot l’alumnat perquè tant els què van interpretar la lectura de poemes i les obres musicals com els què van actuar de públic es van comportar meravellosament.

Els lectors i els músics van gaudir de fer la feina junts i es van preocupar per estar atents els uns als altres. El públic va romandre en silenci sempre, en cada actuació, en unes audicions tan íntimes i personals. De vegades els grans no ens adonem de què els petits són perfectament capaços d’apreciar actes com el què vam dur a terme a l’escola, que avui en dia potser només el podriem tornar a trobar potser en una biblioteca, per al públic adult i interessat en la lectura. Però així, d’una manera lúdica i festiva, cal apropar des de ben petits als nostres alumnes a aquest món de poesía, música i creativitat.

Properament hi haurà una pàgina montada amb tot el material de Sant Jordi, però de moment us deixo un vídeo on podreu gaudir de totes les actuacions.

#5 Els alumnes de 5è A opinen

Aquí el teniu! Calentet acabat de sortir de l’Audacity. Els alumnes de 5è A expressen les seves opinions sobre les cançons de Mozart del teatre “El lleó i el ratolí”. Gaudiu d’aquest nou episodi de ràdio!

 

Música: Concert de clarinet (Allegro), de Mozart. “DReam”, de Snowflake (llicència lliure, CC).

Eines: Audacity i SoundCloud.

#Podcast 4: Desitjos dels alumnes de 6è per a les famílies

Aquí teniu un nou podcast de Ràdio Ferreries, aquesta vegada dedicat a les famílies. Aquest enregistrament el vam fer en el mes de febrer i teniem pendent afegir-hi la música. Ja notareu que hi han moltes cançons que els alumnes han triat des de repositoris amb música lliure de drets d’autor disponibles a internet.

Gaudiu-lo!

 

5è A: Podcast de Ràdio Tortosa

Des d’avui mateix podeu gaudir del podcast del programa de ràdio Biblioones, de Ràdio Tortosa. Val a dir que l’actuació dels alumnes de 5è ha estat molt variada: han cantat jotes tortosines (“De Roquetes vinc…”), i citat alguns versos, fins i tot ha sonat el violoncel de l’Anna Subirats! En fi, és tota una delícia escoltar-los, estan fets uns locutors de cap a peus.

Feu clic a la imatge per anar a la pàgina del podcast. És el d’avui, dia 10 d’abril de 2014, i l’actuació dels nostres alumnes comença al minut 27.

Captura de pantalla 2014-04-10 a les 17.47.46