Teatre en castellà: Caperucita Roja

Els alumnes de 4t han estat representant el conte clàssic “Caperucita Roja” en format teatre i amb una adaptació no tan clàssica. Des de l’aula de música hem volgut ajudar i els hem donat un cop de mà amb la música. La veritat és que el resultat final ha estat molt bé i hem volgut enregistrar les diverses actuacions per a que pares i mares les pugueu gaudir des de casa.

De moment tenim només una actuació, però estos dies anirem pujant les tres que falten. Estigueu atents a aquest blog i també al de Cicle Mitjà:

 4t B

4t A

Incredibox: al Nadal, a cantar

Els alumnes de CS i de CM han d’utilitzar un recurs per a les vacances anomenat Incredibox. Es tracta de construir una cançó mitjançant “loops” (seqüències de notes molt curtes que es repeteixen). Des d’aquí poden accedir:

Els alumnes de 5è A i de 3r A ja ho han provat, i ens han sortit dos cançons ben apanyades!

Important! Hi han dos versions més d’Incredibox (aquesta que teniu enllaçada a la imatge és la tercera). Les versions 1 i 2 tenen músiques diferents. Deixo els enllaços aquí per qui vulgui probar-les:

Incredibox V1

Incredibox V2

Nadala a 3r: “El noi de la mare”

Què li darem a n’el Noi de la Mare?
Què li darem que li sàpiga bò?
Panses i figues, i nous i olives,
Panses i figues, i mèl i mató.

Què li darem al fillet de Maria?
Què li darem al formós infantó?
Li darem panses amb unes balances
Li darem figues amb un paneret.

Tam, patamtam, que les figues són verdes 
Tam, patamtam, que ja maduraran; 
Si no maduren el dia de Pasqua, 
Maduraran en el dia del Ram. 


Cor de noies de l’Orfeó català:

Versió de la cantant Kathleen Battle:

 

Nadala: L’àngel i els pastors

– Pastorets de la muntanya que viviu amb gran recel, amb gran recel, desperteu, veniu de pressa, que n’és nat el Rei del cel. (bis)

Cap al migdia canta i refila; toca Pasqual, repica el timbal: rampataplam, rampataplam! Que en són festes d’alegria, Pasqües Santes de Nadal!

– Què és aquest soroll que sento aquesta hora en el corral, en el corral? Espereu’s, que si jo baixo, sabreu qui és en Pasqual.
– Ai Pasqual, no t’hi enfadis, car jo sóc l’àngel del cel, l’àngel del cel, que aquí vinc a anunciar-vos que ja és nat el Rei del cel.