Activitat: busca d’informació a la xarxa

He canviat el format de l’activitat de 6è perquè crec que així ho entendreu millor. Ara podeu veure els passos que seguirem per a assolir el treball més clarament.

Els murs de cada grup segueixen en actiu, encara que hi ha alguns que encara no tenen claus d’accés. Com que sé que hi han alumnes que ja han escrit, tranquils que els vostres comentaris als murs segueixen al seu lloc.

treball en grup

 

Actualització: aquí teniu alguns enllaços per si no us funciona el Wix

Murs:

El cor tortosí Flumine a TV3!

El cor tortosí Flumine va ser seleccionat d’entre quaranta corals d’arreu de Catalunya per a participar al concurs de TV3 “Oh happy day”, que es va estrenar el passat 21 de setembre. Al concurs hi participen nou corals. Només aquest fet, d’haver estat seleccionats d’entre tanta gent, ja és increíble, i demostra la bona qualitat vocal del grup. Els components d’aquest grup ronden des dels 12 als 18 anys.

Aquí us deixo el vídeo de la seua primera actuació. Van ser nominats pel jurat, però des d’aquí volem donar-los molts ànims! La qualitat vocal i la passió per la música d’aquesta coral són impressionants i ho han demostrat de sobres.

Els alumnes de la coral del centre reconeixeran la cançó perquè la vam cantar l’any passat a Coral, és la famosa cançó tradicional irlandesa “Scarborough Fair”. Ja vam publicar en aquest blog les versions de Simon & Garfunkel i de Sara Brightman. Disfruteu d’aquesta magnífica interpretació!

ÀNIM, CORAL FLUMINE!!

Fonts: blog del cor Flumine, pàgina del cor Flumine, pàgina de TV3 “Oh Happy Day”

I aquí va un altre!

Aquests vídeos em porten records del naixement d’aquest blog, i és que per aquí han passat des de cançons fetes amb capses de mantega fins a jocs de percussió corporal espectaculars, com el segon vídeo d’aquesta entrada.

Ja us dic que alguns alumnes de l’escola també faran percussió aquest curs amb uns objectes ben usuals. De moment no dono més informació, però serà segur que hi haurà vídeo!

Font: l’eternitat de vídeos que és youtube