Sistema de classificació de Hornbostel i Sachs

Els alumnes de 6è comencen el curs dedicat a la música del segle XX amb la nova classificació dels instruments dels músics E. v. Hornbostel i C. Sachs. Ells van actualitzar la tradicional classificació per millorar-la i adaptar-la a totes les novetats instrumentals que el segle XX ens preparava.

Us vaig dir a classe que pot ser el bloc de música no estigui operatiu estos dies, així que per si de cas ací no ho podeu veure bé, us deixo també la direcció web del quadern, on també estàn les dos coses: la presentació i les activitats.

Copieu-la i guardeu-la en algún lloc per si no podeu accedir des d’ací: 

Aquí teniu la presentació que vam passar a classe i les activitats que heu de fer després de llegir-la.

Classificació dels instruments: Hornbostel-Sachs

Benvinguts al nou curs!

Ja quasi arriba l’hora de tornar-nos a veure, i com no pot ser d’altra manera, de la mateixa manera que treiem el pols a la classe hem “reactivat” el bloc de música. Com podeu veure té una altra cara, un poc més renovada, i tots els continguts i materials que vam anar fent entre tots el passat curs estàn més ben ordenats.

No dubteu que aquest any el tornarem a utilitzar molt i ha d’estar ben preparat. De moment, ací teniu un joc per a poder cantar i tocar el piano. Fins i tot podeu gravar el que toqueu!