Santa Cecília

Aquí deixo més fotos de la celebració de Santa Cecília, i també un vídeo d’Aleix tocant My Way amb el trombó. Encara quedarà un altre grup de fotos per penjar dels alumnes de 3r, que també van ser uns artistes i van portar instruments i van cantar.

Esperem que us agradi!

També un deixo l’enllaç al bloc del cicle inicial, on les mestres han penjat més vídeos de la diada de Santa Cecília.

Ja hem fet la festa de la música!

El passat día 22 de novembre vam celebrar Santa Cecília a l’escola Ferreries. Totes les classes van passar per l’aula de música a escoltar un concert oferit pels alumnes més grans de l’escola.

Des de 3r fins a 6è, van tenir moltes actuacions i molt variades totes elles: diversos solistes van actuar amb violí, trombó, violoncel, flauta travessera, dolçaina, clarinet, piano, tabalet… tocant cançons com My way (Frank Sinatra), el preludi del Te Deum (Charpentier), El poll i la puça (popular), Estudi nº 4 (Garibaldi), etc.
També van haver molts grups de flautes dolces, com alumnes de 4t i 6è que van tocar cançons com La tempesta, 3 i 3, Carrion Crow, El poll i la puça, Oda a l’alegría. Finalment, altres alumnes van cantar i van ballar cançons populars o inventades per ells mateixos.
Felicitats a tots ells i elles per oferir un concert tan variat i enriquidor! Podeu estar contents perquè l’èxit va ser absolut i el vostre públic es va quedar encantat d’escoltar-vos!
Aquí teniu algunes fotos de les actuacions. Poc a poc anirem pujant més fotos: