Atrapasons i més històries sobre la construcció d’instruments

Un alumne de 6è em va preguntar fa uns dies per un vídeo que vam veure a classe de música que pertany al programa Atrapasons, de TV3. En aquest vídeo apareixen diversos instruments fets amb les coses més normals del món (un “totxo” de construcció, una escombra, una patata o fins i tot una oliva).

Us deixo també, ja que m’ha vingut al cap pensant en aquests constructors d’instruments, uns videos de l’agrupació “Les Luthiers”, especialistes en aquesta mena d’aparells musicals.

Luthier: constructor/a d’instruments.

Vídeo del programa Atrapasons:

Vídeo de “Les Luthiers”:

Aquí teniu una pàgina amb molta més informació:  https://sites.google.com/site/perpicarirepicar/home/construccio-d-instruments

Seguiu les novetats de la nostra ràdio!

Aqui teniu la pàgina oficial de Ràdio Ferreries. Els alumnes de 5è poden veure aquí els vídeocast que estan gravant a les classes de música sobre els compositors del Barroc. Si voleu aprendre música i passar-ho bé, no ho dubteu… seguiu els nostres capítols en vídeo!

Ràdio Ferreries

Teatre en castellà: “Cuento de Navidad”

Els alumnes de 4t van representar abans de Nadal una adaptació al teatre del conte de Nadal clàssic “A Christmas Carol”, de Charles Dickens. Aquí us deixem la representació dels alumnes de 4t B. Properament, pujarem també la dels alumnes de 4t A.

Hem de felicitar als alumnes perquè van treballar molt i ho van fer molt bé. Enhorabona! Sou uns artistes!