Teatre a 2n A, B i C!

Segurament ja sabreu alguna cosa del teatre que hem estat assajant durant aquest trimestre a l’aula de música. Els alumnes s’han estudiat molt bé tant el repertori de cançons com el guió d’aquest. Estem parlant del teatre de “L’escarabat Bum Bum”. Feu clic aquí si voleu accedir al lloc web on són les cançons i el material. Més avall podeu veure dos vídeos, de 2n B i de 2n C.

Hem tingut el plaer de representar aquesta obra als xiquets i xiquetes d’infantil, als què els ha agradat molt! Ens ha agradat molt que ens vinguessin a veure.

Properament, penjarem també el de 2n A. Per motius tècnics no es va poder enregistrar la representació de la setmana passada, però divendres que ve tornarem a representar l’obra i a partir de llavors podreu veure el vídeo penjat aquí al blog.

Teatre – 2n A from Departament Música on Vimeo.

Teatre – 2n B from Departament Música on Vimeo.

 

Teatre – 2n C from Departament Música on Vimeo.

Teatre a 2n: “L’escarabat Bum Bum”

 

Els alumnes de 2n comencen aquest trimestre assajant una obra de teatre amb unes cançons que portem treballant des del 2n trimestre. Fent clic a la imatge de sota podeu veure totes les cançons per a poder assajar-les, i a més, també trobareu el conte de l’escarabat Bum Bum.