Teatre en castellà: “Cuento de Navidad”

Els alumnes de 4t van representar abans de Nadal una adaptació al teatre del conte de Nadal clàssic “A Christmas Carol”, de Charles Dickens. Aquí us deixem la representació dels alumnes de 4t B. Properament, pujarem també la dels alumnes de 4t A.

Hem de felicitar als alumnes perquè van treballar molt i ho van fer molt bé. Enhorabona! Sou uns artistes!

 

Jocs musicals!

Teniu “gana”? “Gana” de jugar?

Acabem d’inaugurar un restaurant virtual… sí, heu escoltat bé. Podeu triar el vostre menú, o si preferiu, podeu fer un “pica-pica” lleugeret. Voreu que el “menú” és molt extens i variadet.

Agafeu el què més us estimeu!

Jocs musicals

Visita a la Casa de la Música

El dijous de la setmana passada els alumnes de 4t van anar a visitar la Casa de la Música. Allà els van ensenyar les aules de l’escola i els hi van explicar el què s’ensenyava en elles. No anaven sense saber res perquè hem estat veient els instruments tot l’any, així que coneixien ben bé les famílies i els diferents instruments de cada tipus. A més, vam vore com hi havia una aula d’informàtica per a aprendre a escriure música i reproduir-la mitjançant els ordinadors, i també un gran saló d’actes on tots els professors de l’escola ens van fer un concert.

Vam cantar, vam ballar i ens vam divertir. Moltes gràcies per haver-nos ensenyat la Casa de la Música!

[wowslider id="2"]

El violoncel, el violí, el contrabaix i la veu: una gran combinació

Aquí teniu una fresca i animada cançó tocada i cantada per instrumentistes de nivell internacional: Yo Yo Ma és un violoncelista de gran fama, que ha participat en diverses bandes sonores, com per exemple la de les pel·lícules “Tigre y Dragón” i “Memorias de una geisha“. Ha estat aclamat especialment per la seva gravació de les Suites per a violoncel de Bach.

Bobby McFerrin és un cantant “a capella” influenciat pel jazz que té un gran registre vocal. És director d’orquestra i va guanyar fama des de la interpretació del tema “Don’t worry, be happy”, de la pel·lícula “Cocktail”, protagonitzada per Tom Cruise. Cal dir que aquest tema va estar gravat ÍNTEGRAMENT per la seva veu.

Mark O’Connor és un gran violinista representant de la música folk. Edgar Meyer és un contrabaixista amb una gran reputació tant per a l’àmbit de la música clàssica com del jazz modern.