Teatre a 2n A, B i C!

Segurament ja sabreu alguna cosa del teatre que hem estat assajant durant aquest trimestre a l’aula de música. Els alumnes s’han estudiat molt bé tant el repertori de cançons com el guió d’aquest. Estem parlant del teatre de “L’escarabat Bum Bum”. Feu clic aquí si voleu accedir al lloc web on són les cançons i el material. Més avall podeu veure dos vídeos, de 2n B i de 2n C.

Hem tingut el plaer de representar aquesta obra als xiquets i xiquetes d’infantil, als què els ha agradat molt! Ens ha agradat molt que ens vinguessin a veure.

Properament, penjarem també el de 2n A. Per motius tècnics no es va poder enregistrar la representació de la setmana passada, però divendres que ve tornarem a representar l’obra i a partir de llavors podreu veure el vídeo penjat aquí al blog.

Teatre – 2n A from Departament Música on Vimeo.

Teatre – 2n B from Departament Música on Vimeo.

 

Teatre – 2n C from Departament Música on Vimeo.

Les alumnes de 3r ens ballen una cançó

Les alumnes de 3r que van preparar un ball amb la cançó “Bicicletes”, de Blaumut, han vingut a les classes de 2n per a ballar-mos la cançó, ja que a 2n s’està treballant molt el tema de la bicicleta i els alumnes se saben la cançó molt bé.

Aquí podeu veure com les observaven atentament, i és que la ballen molt bé!

Estrenem un lloc per a les gravacions dels alumnes!

Feliç Any Nou a tots! Alumnes, pares i mares, avis i àvies. Comencem un nou any amb molta il·lusió i ganes de treballar, així que al blog de música estrenem una pàgina anomenada “Caixò de Sons”, per a que quedin registrades totes les gravacions que anirem fent aquest segon trimestre i també al tercer. De moment, hem estrenat aquesta pàgina amb les gravacions de cinc de les cançons que vam treballar a 3r, i que vam aprofitar per a gravar la darrera setmana de classes.

Feu clic a la imatge per a accedir a la música! Ah! I ja sabeu que podeu descarregar-vos les pistes d’àudio al vostre ordinador.

Cançons del primer trimestre